Trofæplader

Trofæplade | Køb Trofæplader & Gevir Opsatsplader Online Her

Opsatsplader til både buk, kronhjort, dåhjort, vildsvin og meget mere

Hos Jagt & Vildt favner vi bredt. Vi har trofæplader til alle de mest almindelige vildttyper.

Vi har blandt andet:

Bukkeplader

Vildsvineplader

Hjorteplader

Der er 68 varer.

Viser 1-68 af 68 element(er)

Aktive filtre

Hos Jagt & Vildt favner vi bredt. Vi har trofæplader til alle de mest almindelige vildttyper. Har du været på jagt og fået ram på et dyr, kan du her hos os finde opsatsplader til gevir, så du kan få dit trofæ på væggen. Du kan blandt andet finde bukke-, elge-, vildsvine- og hjorteplader, og alle i forskellige materialer og former. Måske har du allerede en samling hjemme på væggen, hvor der er plads til endnu en, eller også er det dit første trofæ. Uanset hvad så kan du hos os finde de helt rette trofæplader, der fremhæver dit dyr på bedste vis.

Opsatsplader til gevir

Vores trofæplader er lavet i kvalitetsmaterialer, og så er de af FSC-certificeret egetræ. De fås både i lyse og mørke farver, og så er der forskellige modeller, der passer til de forskellige trofæer. Derudover er der modeller med særlige udskæringer. Dette gælder for nogle af vores hjorte-, bukke- og vildsvineplader, der er omsluttet af forskellige kranse.

Skal det være en anderledes trofæplade, har vi også en bukkeplade i natur birk. Derudover har vi et større udvalg i tilbehør til ophæng, herunder beslag, blegningspulver og en trofæsav. Mangler du flere dele, kan du også vælge vores trofæ-pakketilbud, der både indeholder trofæplader, beslag og trofæblegning samt finde en guide til, hvordan du gør. Vores gevir-opsatsplader sørger for, at dit trofæ får det fortjente udtryk på væggen, så du stolt kan se på det hver dag. Og skulle du - imod alle odds - mangle noget, vi ikke har i vores sortiment, er du velkommen til at kontakte os. Så gør vi vores bedste for at finde en løsning!

Opsatsplader til både buk, kronhjort, dåhjort, vildsvin og meget mere

Hos Jagt & Vildt favner vi bredt. Vi har trofæplader til alle de mest almindelige vildttyper.

Vi har blandt andet:

Bukkeplader

Vildsvineplader

Hjorteplader

 

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password