Filtre

Nulstil denne gruppe

Kategorier

Trofæplader

Stort udvalg af trofæplader

Hos Jagt & Vildt favner vi bredt. Vi har trofæplader til alle de mest almindelige vildttyper. Har du været på jagt og fået ram på et dyr, kan du her hos os finde opsatsplader til gevir, så du kan få dit trofæ på væggen. Du kan blandt andet finde bukkeplader, elgplader, vildsvineplader og hjorteplader - alle i forskellige materialer og former. Måske har du allerede en samling hjemme på væggen, hvor der er plads til endnu en, eller også er det dit første trofæ. Uanset hvad så kan du hos os finde de helt rette trofæplader, der fremhæver dit dyr på bedste vis.

Alle vores trofæplader er nemme og ligetil at montere. Hos Jagt & Vildt ønsker vi at tilbyde et bredt udvalg, så der er til enhver smag og ethvert bytte. Vores udvalg bliver løbende opdateret, så vi altid kan tilbyde de bedste produkter til dig. Det vil helt sikkert imponere, hvis du har et smukt gevir hængende fra væggen, som du selv har skudt. Det kan gøre et rum enormt hyggeligt og så er der samtidig en historie tilknyttet til trofæpladen. Hvis du er i tvivl om hvilken trofæplade du skal købe, så kontakt os endelig! Vi står altid klar til at rådgive og hjælpe dig, så du får den helt rigtige plade til dit trofæ. 

arrow_downward

 

Viser 1-50 af 87 element(er)

Køb dine opsatsplader til gevir hos Jagt & Vildt

Vores trofæplader er lavet i kvalitetsmaterialer, og så er de af FSC-certificeret egetræ. De fås både i lyse og mørke farver, og så er der forskellige modeller, der passer til de forskellige trofæer. Derudover er der modeller med særlige udskæringer. Dette gælder for nogle af vores hjorte-, bukke- og vildsvineplader, der er omsluttet af forskellige kranse.

Skal det være en anderledes trofæplade, har vi også bukkeplader i natur birk. Derudover har vi et større udvalg i tilbehør til ophæng, herunder beslag, blegningspulver og en trofæsav. Mangler du flere dele, kan du også vælge vores trofæ-pakketilbud, der både indeholder trofæplader, beslag og trofæblegning samt finde en guide til, hvordan du gør. Vores gevir-opsatsplader sørger for, at dit trofæ får det fortjente udtryk på væggen, så du stolt kan se på det hver dag. 

Opsatsplader til både buk, kronhjort, dåhjort, vildsvin og meget mere

Hos Jagt & Vildt favner vi bredt. Vi har trofæplader til alle de mest almindelige vildttyper og til de mere specielle vildttyper. I vores udvalg finder du blandt andet sneppeplader, trofæplader til geder/får, trofæplader til rovdyr og mange flere. Vi forsøger konstant at tilbyde et så bredt udvalg af trofæplader som muligt, så der er til alle jægers behov. Vi har stor fokus på kvalitet og vi forhandler derfor kun trofæplader, der lever op til en vis standard. 

Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du ønsker at monterer på din trofæplade. Det kan være alt fra en ræv til en elg. Som jæger er der en vis stolthed over sit bytte. Du kan præsenterer dit bytte for andre på den helt rigtige måde med en trofæplade. Det kan derudover også give noget hyggeligt til et rum, hvis man er omringet af smukke gevirer. En trofæplade kan også vække diverse samtaler i rummet, fordi der ofte er en historie bag. 

Hvilken trofæplade skal du købe? Vi hjælper dig

Når man skal vælge en trofæplade, så er det vigtigt at man køber den i den rigtige størrelse. Eksempelvis så vil størrelsen på en hjorteplade være afgørende for at få det pæneste udtryk. En trofæplade skal kunne præsentere geviret på den pæneste måde, og det kommer altså an på størrelsen af pladen. 

Er du i tvivl om hvilken trofæplade du skal købe? Du kan altid hente hjælp hos Jagt & Vildt. Vi sidder klar til at guide dig og hjælpe dig, så du får købt den helt rigtige trofæplade til dit bytte. Hvis du imod alle odds skulle mangle noget, som vi ikke har i vores sortiment, så er du også altid mere end velkommen til at kontakte os. Så gør vi vores bedste for at finde en løsning! Du kan ringe til os på telefon +45 93 300 100 eller skrive mail til mail@jagtogvildt.dk. Vi svarer altid tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer!