Patronbælte

Patronbælte - Læder patronbælter og ammunitionspunge i topkvalitet

Lækre patronbælter til kal. 12 haglpatroner

Patronbæltet er en beklædningsgenstand med en rig tradition inden for jagten. Det er en genstand, som så godt som enhver garvet jæger har i sit arsenal af jagtudstyr. Og for mange jægere er det en af de jagtbeklædningsgenstande, de bruger alleroftest. Derfor vælger de fleste jægere også at investere i et godt patronbælte i et kvalitetsmateriale, som både ser godt ud, men som også vil holde i mange sæsoner frem. Dermed bliver patronbæltet til en engangsinvestering, som jægeren kan være stolt af - to gode kvaliteter i vores bog!

Disse tendenser har vi hos Jagt & Vildt haft for øje, da vi indkøbte patronbælter til vores udvalg af jagtudstyr. Derfor er de modeller, du finder her i udvalget, allesammen udarbejdet i en eminent kvalitet. Det er simpelthen patronbælter, der hører til markedets absolutte elite, du finder her i udvalget. Men det betyder ikke, at bælterne behøver sprænge budgettet - overhovedet ikke! For faktisk fås patronbælterne her i udvalget til særdeles økonomisk overskuelige priser. 

Patronbælte i 100% læder - vores helt store topsællert!

Her i udvalget har vi samlet flere forskellige patronbælter i forskellige materialer og med forskellige designs. Og de er allesammen nøje udvalgte og populære i jagtmiljøet. Men dog har vi en topsællert i sortimentet, der virkelig har taget det danske marked med storm. Vi taler om Patronbæltet i 100% læder, som findes øverst på siden her. Det er et patronbælte, som har fået massiv medvind, siden vi inkluderede det i vores sortiment, og som jægere landet over rapporterer, at de er meget tilfredse med - både hvad angår udseende og holdbarhed. Så hvis du vil have en stensikker vinder, kan du med fordel overveje, om et patronbælte i 100% ægte læder er vejen frem for dig. 

Der er 4 varer.

Viser 1-4 af 4 element(er)

Aktive filtre

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password