Filtre

Nulstil denne gruppe

Mærker

Patronbælte

Lækre patronbælter til kal. 12 haglpatroner

Patronbæltet er en beklædningsgenstand med en rig tradition inden for jagten. Det er en genstand, som så godt som enhver garvet jæger har i sit arsenal af jagtudstyr. Og for mange jægere er det en af de jagtbeklædningsgenstande, de bruger alleroftest. Derfor vælger de fleste jægere også at investere i et godt patronbælte i et kvalitetsmateriale, som både ser godt ud, men som også vil holde i mange sæsoner frem. Dermed bliver patronbæltet til en engangsinvestering, som jægeren kan være stolt af - to gode kvaliteter i vores bog!

Disse tendenser har vi hos Jagt & Vildt haft for øje, da vi indkøbte patronbælter til vores udvalg af jagtudstyr. Derfor er de modeller, du finder her i udvalget, allesammen udarbejdet i en eminent kvalitet. Det er simpelthen patronbælter, der hører til markedets absolutte elite, du finder her i udvalget. Men det betyder ikke, at bælterne behøver sprænge budgettet - overhovedet ikke! For faktisk fås patronbælterne her i udvalget til særdeles økonomisk overskuelige priser. 

Patronbælte i 100% læder - vores helt store topsællert!

Her i udvalget har vi samlet flere forskellige patronbælter i forskellige materialer og med forskellige designs. Og de er allesammen nøje udvalgte og populære i jagtmiljøet. Men dog har vi en topsællert i sortimentet, der virkelig har taget det danske marked med storm. Vi taler om Patronbæltet i 100% læder, som findes øverst på siden her. Det er et patronbælte, som har fået massiv medvind, siden vi inkluderede det i vores sortiment, og som jægere landet over rapporterer, at de er meget tilfredse med - både hvad angår udseende og holdbarhed. Så hvis du vil have en stensikker vinder, kan du med fordel overveje, om et patronbælte i 100% ægte læder er vejen frem for dig. 

Viser 1-8 af 8 element(er)