Vi yder gratis ombytning på alle ordrer (pånær tunggods som våbenskabe samt farligt gods). Ønsker du dine penge refunderet, opkræves et gebyr på 45,- for returfragten. Dette gælder ikke ordrer til udland og Grønland, her er specielle regler og takster for ombytning og returnering.

Varer skal altid returneres i ubrugt stand (du må selvfølgelig gerne prøve varen) og ubeskadiget, original emballage.

 

Alle mærkater og manualer skal medfølge, og varens originale emballage må ikke anvendes som ydre emballage ved forsendelse.

 

Overholdes ovenstående betingelser ikke, fører det til en værdiforringelse af varen, som vi er nødsaget til at modregne ved refundering.

 

Du har 100 dages returret. Er denne frist overskredet, kan vi ikke tilbyde tilbagebetaling eller ombytning.

 

Ved ombytning skal du altid bestille den ønskede vare på ny. Læs mere herom nedenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Download fragtlabel og returseddel her

Udfyld dine oplysninger i returportalen og udskriv fragtlabel samt returseddel. Retursedlen bedes du udfylde og vedlægge i pakken, så vi kan finde dig i vores system. Fastgør dit returlabel på pakken, så stregkoder mm. er letlæselige.

Tunggods og farligt gods: Ovenstående er ikke gældende for tunggods som våbenskabe mm samt farligt gods. Kontakt os for mere information herom.

Det er gratis at ombytte en vare til en anden vare/størrelse. Læs mere om ombytning i "Hvordan ombytter jeg til en anden størrelse/vare?" nedenfor.

Ønsker du derimod at få refunderet dine penge, opkræver vi et fragtgebyr på 45 kroner, som modregnes ved tilbagebetaling.

Ved ombytning til en anden størrelse/vare, skal du bestille den ønskede vare ved at lave en ny ordre på vores hjemmeside.

Varen du ønsker at sende ombytte, returnerer du jf. punktet "Hvordan returnerer jeg?" ovenfor.

Har du valgt den billigste leveringsform og betalt for fragt (ved køb under 500,-), refunderer vi pengene herfor, så du kun betaler for fragt én gang. Har du købt for over 499,- får du altid gratis fragt til GLS Pakkeshop.

Dit ordrenummer står i den ordrebekræftelse, der blev tilsendt din e-mail umiddelbart efter dit køb.

Kan du ikke finde dit ordrenummer i din indbakke? Så noter det navn og telefonnummer, der blev brugt ved køb, på retursedlen. Så skal vi nok finde dig i vores systemer.

Returpakker indleveres til Post Nord. Du finder Post Nord her

Vi behandler alle returforsendelser løbende, og refunderer pengene til det betalingskort, der blev brugt ved køb.

Dette tager typisk 5-10 dage.

Retur og/eller ombytning er umiddelbart meget intuitivt, og er udførligt forklaret herover. Vi appellerer derfor til, at du først læser vejledningen grundigt igennem. Har du alligevel spørgsmål hertil, kan du kontakte os på +45 93 300 100 (Man-tors 08.30 -16.00 -  fre 08.30-14.00)