Liste over varer efter mærke Chiruca

Chiruca Fodtøj

Chiruca Fodtøj er spansk producerede fodtøj i meget høj kvalitet. Når man vælger at købe Chiruca fodtøj, vælger man jagtstøvler og fritidssko, som er fremstillet i lokale materialer og fremstillet af erfarne håndværkere. Fodtøjet har en super komfort og pasform og sikre dig fodtøj som kan modstå alle former for terræn og vejr. 

Chiruca - Til jægeren og naturmennesker

Chiruca producerer fodtøj som er perfekte til jægeren og naturmenneskerne som f.eks. vandrer og kan komme ud for at skulle igennem meget varieret terræn. Støvlerne og skoene er designet så de har en fantastisk komfort og pasform. Fodtøjet sidder perfekt på foden og er virkelig behagelig, at have på i længere tid, som når man er på jagt eller afsted på vandreturen. Dette er nok også en af grundene til at Chiruca idag er en af de helt store navne indenfor jagtstøvler.

Hårdt terræn og vind- og vejr

Hårdt terræn er ingen problem, når bare man har det rigtige fodtøj på. Chiruca er designet til at kunne holde til alle former for terræn og alt slags vind- og vejr. For at kunne holde fødderne tørre er mange af deres støvler udstyret med en Gore-Tex membran®. Med Gore-Tex membranen er du sikker på, at kunne holde dine fødder tørre på selv de længste jagtdage. 

Chiruca - Til dig som tager sig godt af dine fødder

Det spansk producerende mærke Chiruca laver nogle af de bedste og mest velsiddende sko og støvler, som du nogenside har stukket dine fødder i. De har specialiseret sig i at designe fodtøj der egner sig til at blive brugt i alle terræn og alt slags vejr. De producerer deres jagtstøvler, vandrestøvler og sko i topkvalitet. Fodtøjet er let og lydløs og tåler hårdt brug. Med deres store udvalg af jagtstøvler og fritidssko/støvler er man sikret at kunne få det fodtøj der passer bedst til lige præcis dig og dit behov. 

Gore-Tex membran

Meget af fodtøjet er udstyret med Gore-Tex membran, som gør fodtøjet vandtæt. Man behøver ikke bekymre sig om våde fødder, når turen går ud i naturen i alt slags vejr. Jagtturen hvor fødderne skal være i støvlerne i mange timer, eller vandreturen ud i naturen, hvor der bliver gået mange kilometer, kræver sit af fodtøjet for at holde fødderne tørre. Fodtøj med Gore-Tex membran® gør lange ture i naturen behagelige, da det betyder en del om fødderne er tørre og støvlerne passer fødderne perfekt. 

BOA system

Skal man kunne komme let ned i sine støvler skal man helt klart have støvlerne med BOA system. Det er et virkelig smart og praktisk wire system, som fungere i stedet for traditionelle snørebånd. Drej på knappen og wiren stammes, således du får strammet støvlerne til foden, så de sidder perfekt. Det bliver bare ikke nemmere! 

Der er 13 varer.

Viser 1-13 af 13 element(er)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password