Filtre

Nulstil denne gruppe

Mærker

Farve

Vælg køn

Jagtundertøj

Køb uldundertøj i højeste kvalitet 

Som jæger er det vigtigt at kunne holde varmen. Hos Jagt & Vildt finder du et bredt udvalg af undertøj til jagt. I vores sortiment finder du kun undertøj i højeste kvalitet. Vi forhandler undertøj fra mange af de populære mærker, som eksempelvis Lasting. Vi opdaterer løbende vores udvalg, så vi altid kan tilbyde de bedste produkter på markedet.

Det er ingen hemmelighed at vejret er noget omskifteligt, i Danmark især. Derfor skal man også være godt klædt på som jæger, når man skal på jagt. I vores udvalg af jagttøj finder du også beklædning med elvarme fra det populære mærke Happyhot. Happyhot laver undertøj med indbygget varme, så du kan gå på jagt på selv de koldeste dage uden at fryse. 

arrow_downward

 

Viser 1-35 af 35 element(er)

Stort udvalg af uldundertøj til jagt hos Jagt & Vildt

I vores udvalg finder du både undertøj til damer og herre. Vi tilbyder undertøj lavet i forskellige materialer, som eksempelvis både fleece og uld. Alt vores undertøj er lavet i gode materialer og i højeste kvalitet. Det er individuelt hvad man foretrækker af materiale og hvad man har behov for. Hvis du er i tvivl om hvilket undertøj du skal vælge, så står vi altid klar med kompetent rådgivning. Vi er selv passionerede og erfarne jægere, som ved hvad godt jagttøj skal indebære. Gå endelig på opdagelse i vores spændende udvalg af undertøj. 

Derfor skal du købe uldundertøj i merinould hos Jagt & Vildt 

Merinould er noget nær naturens gave til mennesket. Ulden er nemlig både svedtransporterende og temperaturregulerende. Du kan derfor opretholde en sund kropstemperatur under din jagt, skiferie eller anden udendørs aktivitet. Du kan svede lige så meget du vil i merinouldundertøj - uden at du føler dig våd eller ildelugtende.

En af merinouldens andre kvaliteter er også, at den er naturligt antibakteriel - hvilket betyder, at den egenhændigt bekæmper dårlig lugt. Dette er perfekt, hvis du er på en længere jagtferie, langt væk fra vaskepulver og vaskemaskine! Og skulle den komme til at få en snert af svedlugt? Så hænger du den ganske enkelt bare op i den friske luft, og efter et par timer, vil enhver dunst være elimineret. 

Er du i tvivl om hvilket undertøj du skal købe til din jagt?

Hos Jagt & Vildt står vi altid klar til at hjælpe vores kunder på bedste vis. Vi ønsker at være så tilgængelige for vores kunder som overhovedet muligt, så de altid kan få hurtig og effektiv hjælp. Vi er selv erfarne og passionerede jægere, og kan derfor tilbyde kompetent rådgivning - både når det kommer til valg af undertøj eller vores øvrige produkter til jagt. 

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon +45 93 300 100 eller skrive en mail til os på mail@jagtogvildt.dk. Vi svarer altid tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer. Hvis du gerne vil holde dig opdateret på de nyeste tilbud, som vi løbende kører her på siden, så tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Lasting uldundertøj i Woolsens merinould – uld, der ikke kradser!

Du tænker måske: Uld? Det er da sådan noget der kradser. Men her må du tro om igen. Vores jagtundertøj i merinould har nemlig aldrig så meget som hørt om begrebet "kradsende uldundertøj". Uldundertøj fra Lastings, som er det mærke vi forhandler, er skabt af en merinotype, hvis fibre er så smalle i diameter, at det føles silkeblødt mod huden. Et menneskehår er omkring 100+ mikrometer i diameter. Til sammenligning er et almindeligt uldhår omkring 25+ mikrometer. Men Woolsens merinould har fibre med en diameter på bare 16 mikrometer. Du finder altså ikke en type merinould, der er blødere end denne. 

Langt undertøj til vinterjagt i 300 gram Woolsens merinould

Skal du på jagtrejse nordpå og har du brug for et sæt uldundertøj, der kan holde dig varm, selv i rivende frost? Så er vores uldundertøj i merinould højst sandsynligt være noget for dig. Vi har merinouldundertøj på helt op til 300 gram pr. tøjdel, som med sikkerhed vil holde dig varm, når temperaturerne falder til under frysepunktet. Du kan altså i den grad holde dig varm og samtidig opleve fleksibilitet og komfortabilitet på et helt nyt plan. 

Prøv Lastings Seamless undertøj i materialet SILTEX

Det er ikke alle, der er til uld - også selvom det ikke kradser. Er du ikke til uld? Vi har samlet et udvalg af langt undertøj i SILTEX. SILTEX er et materiale i 100% polypropylen - et materiale som er kendt for sine svedtransporterende egenskaber og sin lave vægt. Vores undertøj i SILTEX er desuden skabt i et kropsnært snit med flade syninger, som gør at materialet smyger sig om din krop og yder fuld bevægelighed. Perfekt til jagt og andet udeliv.