LCP helper
Filtre

Nulstil denne gruppe

Mærker

Farve

Vælg køn

Varme til hænder

Handsker med elvarme

Der er næsten ikke noget værre end at fryse fingrene i de mørke vintermåneder. Sig farvel til kolde fingre med et par handsker med elvarme! Der findes masser af gode handsker med indbygget elvarme på markedet og du kan finde handsker, som egner sig godt til både hverdag, skiferie og jagt. De er nemme at bruge, og de fleste har flere niveauer af varme, så du kan indstille dem efter dit behov.

arrow_downward

 

Viser 1-5 af 5 element(er)

Det bør du overveje, når du køber handsker med elvarme

Der er nogle forskellige parametre, som er gode at overveje, når du køber handsker med elvarme. Èn af de vigtigste ting, du bør have i baghovedet, er handskernes fit - dvs. hvordan de passer på din hånd. Når du køber handskerne på internettet, så anbefaler vi, at du måler din hånd og opsøger forskellige størrelsesguides, så du ender med et par handsker, som sidder ordentligt. Når du prøver handskerne fysisk, skal du kunne knytte din næve på en måde, som føles komfortabel. Samtidig skal de ikke sidde for løst. Hvis de er for store i størrelsen, får du nemlig ikke optimal varme. Du kan få handsker med elvarme lavet i forskellige slags materiale. Hvis du gerne vil holde dig 100% varm, er det en god idé at finde et par handsker, som er lavet i et både vindtæt og vandtæt materiale, såsom nylon eller polyester. Hvis de er foret med et behageligt materiale som fleece eller uld, vil du opleve højere komfort. Nogle handsker er tyndere end andre, og kan med fordel bruges som inderhandsker sammen med et par almindelige handsker. Det er selvfølgelig også en god idé at tænke over, hvor mange penge, du planlægger at bruge. Handskerne kommer i forskellige prisklasser, og det er altid smart at have afklaret budgettet, inden du går i gang med at shoppe. På den måde undgår du at blive forelsket i et par handsker, som er udenfor din prisklasse.

Få masser af frihed med indbygget varme

I handskerne finder du et indbygget varmeelement. Det sidder typisk i fingrene. Nogle gange er der varmeelementer fordelt udover hele handsken, andre gange sidder det kun i den ene side. Du kan typisk indstille handskens temperatur ved hjælp af en lille knap uden på handsken. Varmen kommer fra genopladelige batterier, så du skal huske at oplade dem, når du ikke bruger dem. De kommer ofte med en indbygget E-tip, hvilket betyder, at du kan bruge din smartphone eller iPad - uden at skulle tage handskerne af først! Det er en lille detalje, som kan gøre en stor forskel. Intet er mere bøvlet end at skulle tage handskerne af og på hver eneste gang, at man skal svare på en SMS. Handsker med elvarme har typisk forskellige batteritid. Det er smart at overveje, hvor lang batteritid du har brug for, når du køber handsker med elvarme. Batteritiden skal helst være i nogenlunde overensstemmelse med hvor lang tid, du bruger på din outdoor aktivitet. Hvis de løber tør for batteri, imens du stadig er ude i det fri, så får du jo ikke så meget glæde af den smarte varmefunktion. Vi forhandler elhandsker fra det anerkendte mærke HappyHot, som laver outdoor tøj med indbygget elvarme. HappyHot handsker er blandt markedets bedste handsker med varme, og du får både godt design og funktionalitet for dine penge. Deres produkter har alle de nødvendige features for, at du bliver glad for dine nye handsker.

Et must-have for enhver friluftsentusiast!

Hvis du godt kan lide at bruge mange timer ude i det fri, så kan et par handsker med elvarme gøre en gevaldig forskel for dig. Du vil altid have lune hænder, og du vil kunne bruge endnu flere timer på fisketuren eller jagten. De kommer i forskellige varianter, og der er uden tvivl et par handsker, som passer til din foretrukne outdoor aktivitet. Hvis du er i tvivl om hvilken type handsker med elvarme, du skal købe, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vores medarbejdere har masser af faglighed og viden, og de sidder klar til at rådgive dig. På den måde er du sikker på, at du får de ideelle handsker for dig.

FAQ

Hvad skal jeg overveje, når jeg køber handsker med elvarme?

Du bør overveje forskellige faktorer, som fx. handskernes materiale og hvor lang batteritid de har. Det er også en god idé at afdække dit budget.

Hvordan virker handsker med varme?

Handskerne har et indbygget varmeelement, som holder dine fingre varme. De kører via. genopladelige batterier.

Hvad er de bedste handsker med elvarme?

De bedste handsker afhænger selvfølgelig af dine individuelle behov. De optimale handsker har en batteritid, som passer til dit aktivitetsniveau, mens de også er lavet i et ordentligt og holdbart materiale.