Filtre

Nulstil denne gruppe

Mærker

Vælg køn

Jagtbukser til børn

Jagt og fritidsbukser til børn

Mange børn elsker at komme med på jagt og ud i naturen, og for at give børnene den bedst mulige oplevelse af at være med på jagten og ude i naturen i alt slags vind og vejr, er tøjet en utrolig vigtig faktor. Hos Jagtogvildt har vi et udvalg af jagtbukser til børn fra nogle af de bedste producenter på markedet. Vi går op i at forhandle jagtbukser og fritidsbukser til børn i den allerbedste kvalitet, som er slidstærke, praktiske og robuste. Hos Jagtogvildt finder du mærker som Pinewood, Percussion og Mil-Tec.

Børne og junior jagtbukser med membran

For at beskytte børnene mod vind, og vejr og dermed sørge for kroppen bliver holdt tør og komfortabel, har jagttøjet en vigtig rolle. Jagtbukser til børn med en god membran er vigtig for at holde fugten fra kroppen og holde vind og vejr ude. Jagtbukser med en god membran og god kvalitet lader kroppen ånde, så børnene ikke bliver kolde og fugtige. 

arrow_downward

 

Viser 1-18 af 18 element(er)

Godt valg

Det er et rigtig godt valg at vælge nogle børnejagtbukser og fritidsbukser i en rigtig god kvalitet som er modstandsdygtige overfor vind og vejr, samt stærke så de kan holde til det slid de konstant bliver udsat for af børn. Jagttøjet til børn som jagtogvildt forhandler er populære mærker, som har bevist over en lang årrække de formår lave noget af det bedste outdoortøj til børn, som børnene kan føle sig godt tilpasse i. Børnene får rigtig god bevægelsesfrihed, når de får noget godt jagt og fritidstøj på som har de funktioner der skal til for at børnene er veltilpasse.