Filtre

Nulstil denne gruppe

Mærker

Farve

Vælg køn

Jagtjakker til børn

Jagtjakker til børn med funktionalitet

Hos Jagtogvildt sætter vi en ære i at finde nogle af de bedste modeller af jagtjakker og jagttøj til børn. Det er vigtigt børnene er godt klædt på, når de skal med ud i naturen. Jagttøj skiller sig ud ved, at det har en stor funktionalitet. Flere af de jagtjakker vi forhandler har forskellige funktioner som: Åndbarhed, vandafvisende, vandtæt, vindtæt, tapede sømme, mange lommer, membraner, camouflageeffekter, perfekt pasforme, slidstærk osv. Alt i alt opfylder det de ønsker, som vi kunne have til den beklædning vores børn skal kunne trives og udfolde sig i.

Børn elsker at spejle sig i de voksne

Vores børn elsker at spejle sig i os voksne, og det gælder selvfølgelig også vores beklædning. Når de er med på jagt, vil de også gerne have tøj på som de voksne. Jagtogvildt forhandler jagtjakker som ligner de voksnes jagtjakker på en prik. De rolige farver blender rigtig godt ind i naturen og jakkerne er skabt til at børnene er godt klædt på til alt vejr og vind.

arrow_downward

 

Viser 1-14 af 14 element(er)

Benyt børne jagtjakkerne til mange outdooraktiviteter

Jagtjakkerne er det perfekte valg til stort set alle outdooraktiviteter. Børnejagtjakkerne behøver ikke kun at blive brugt til jagt. De er smarte og praktiske på en gang, så de vil være et godt valg til børnenes mange outdooraktiviteter, hvad enten de er spejder, kan lide at fiske, gode vandreture med de voksne, leg i naturen osv. En jagtjakke med mange funktioner er bare praktisk og børnene elsker at have den på til alle outdooraktiviteterne. Mange børn har et stort behov, for lige at tage en lille souvenir med hjem fra naturen. Derfor er gode lommer rigtig vigtigt, så der kan komme en masse fine sten, blade, grankogler, grene, blomster osv. med hjem efter turen udenfor. Lommerne kan selvfølgelig også bruges i andre henseender.