Filtre

Nulstil denne gruppe

Mærker

Vælg køn

Jagtveste til børn

Børneveste er et godt og praktisk valg

Børnevestene er et super godt og praktisk valg hele året rundt. Der er den praktiske del i det, hvis børn gerne vil være en del af jagten er det godt de kan blive set af de deltagende. De kan blive synlige med en smart let orangevest som tages over overtøjet, hvor der også er et smart camouflageprint på. 

Funktionel og smart

Veste er ikke kun smarte de har også mange funktionelle deltaljer. De har ofte flere gode lommer, som børn ofte elsker. Veste kan være rigtig gode til at have under en jakke som isolering om vinteren, for at holde varmen på overkroppen.

I foråret og sommeren er veste ofte perfekte, som det yderste lag. Børn er ofte aktive og føler de kan holde varmen i nærmest ingenting, men faktum er det ofte er lige lidt nok de selv vælger at tage på. Derfor er det et rigtig godt valg at vænne børn til en vest. En vest giver dem stor bevægelses frihed, de kan komme af med varmen, lommer til hvad de nu finder på deres vej, lune til overkroppen samt tager lige den værste vind. Det bliver hverken for varmt eller koldt.

Alt i alt bare funktionel og smart!

Viser 1-3 af 3 element(er)