LCP helper
Filtre

Nulstil denne gruppe

Mærker

Vælg køn

Sokker til børn

Merinouldsokker til børn

Hos jagtogvildt har vi udvalgt nogle af de lækreste merinouldstrømper til børn på markedet. Merinouldstrømper er noget af det bedste du kan give dit barns fødder på. Uldstrømper har mange gode funktioner man ikke får i helt almindelige bomuldsstrømper. Hvis man først har prøvet en strømpe med merinould er det svært at vænne sig til andet igen. De er super behagelige for dit barns fødder, da merinoulden gør sokkerne dejlige bløde. Merinouldsokkerne kan anvendes til børn med mange forskellige friluftsinteresser. Det kan være alt lige fra jagt, fiskeri, spejder, cykling, vandreture i naturen osv. Sokkerne er udført i smarte designs så dit barn vil syntes de er fantastiske!

Ulds egenskaber

Uld er et fantastisk naturligt materiale med super egenskaber. Uld er vigtig at finde i kvalitetssammensætningen, når det gælder om at finde nogle fremragende børnesokker der har de størst mulige egenskaber. Uld har nogle egenskaber du ikke finder på samme måde i andre materialer. Uld er bla. naturligt lugthæmmende og det er jo i sig selv en fantastisk egenskab når snakken falder på fødder. Derudover giver uldsokker også en dejlig naturlig varme til fødderne og isolere stadigt selv hvis barnets fødder skulle blive våde. Uld temperere rigtig godt og er derfor ofte et af de allermest fortrukne materialer at have på kroppen, hvis man spørger friluftsentusiaster. 

Uld er bare helt fantastisk!

arrow_downward

 

Viser 1-4 af 4 element(er)

Børns fødder er vigtige

Børns fødder er ikke bare vigtige de er rigtig vigtige. Det er utrolig vigtigt børn har noget rigtig godt fodtøj på, men den strømpe de har på er også en vigtig brik for barnets fod har det godt. Våde, fugtige og klamme fødder kan hurtigt blive rigtig kolde, og fryser dit barn først fødderne kan man godt regne med kulden hurtigt flytter sig til resten af kroppen også. Tørre og tempererede fødder er bare så vigtigt! Børn går sjældent rundt om et vandhul/regnpyt, de går som oftest lige igennem det. Derfor er det rigtige fodtøj samt sokkerne, så afgørende for at holde fødderne tørre og varme.