Filtre

Nulstil denne gruppe

Mærker

Rygsække og tasker til børn

Rygsække til jagt/outdoor/skolebrug eller sportstaske

Hos Jagtogvildt forhandler vi rygsække som kan bruges både til jagt/outdooraktiviteter, skolebrug og som sportstaske. De lette poserygsække med snørelukning er helt idéelle at have med på jagten og andre outdooraktiviteter. Børnene kan godt få brug for en vanddunk eller andre forfriskninger når de er med på jagten, og der er den lette camouflage poserygsæk helt perfekt. Børnene kan selv fragte de ting med sig, som de mener er nødvendigt for jagten bliver en succes. Udover at være super praktisk til jagt og outdooraktiviteter er den også meget anvendelig som sportstaske. 

Rygsække i meget høj kvalitet

Rygsækkene er udført i meget høj kvalitet og de er utrolig slidstærke. Rygsækken US Assault Pack fra Mil-tec er udført med ergonomiske korrekte detaljer ved fx. stropperne, hvilket gør den meget behagelig at have på. Feltrygsækken har en perfekt pasform på børnenes ryg som gør den til et rigtig godt valg fx. til skolebrug også. Rygsækken har mange gode detaljer som fx. brystremmen der medvirker rygsækken bliver holdt indtil barnets krop og dermed ikke overbelaster skuldrene.

arrow_downward

 

Viser 1-5 af 5 element(er)

Praktisk og smarte

Rygsække er utrolig praktiske og smarte både for børn og voksne. Skal man være ude eller på tur i længere tid af gangen, kan det være nødvendigt at have lidt ekstra grej og forfriskninger med for at gøre ens tur ude i naturen mere bekvem. En god kvalitetsrygsæk der sidder rigtig godt på barnets ryg er utrolig vigtigt. Der er stor forskel på hvordan rygsækken sidder på ryggen når der først kommer noget tungt i den. Det er også der man mærker om rygsækken har den rigtige støtte.

Hvor meget skal børn bære på

Det er en rigtig god idé at lære børn at bære deres egen rygsæk i en tidlig alder. I starten kan de nøjes med at bære deres egen vanddunk og andre småting, og så kan man fylde flere ting i rygsækken jo ældre de bliver. Børn skal helst ikke have for stor belastning i deres rygsække mens de er små. Det er deres kroppe ikke stærke nok til endnu. Det er dog godt at børnene vender sig til selv at skulle bære lidt af deres oppakning og dermed er bedre rustet til at skulle bære deres rygsæk eller taske selv, når de bliver ældre og skal bære deres egen oppakning på spejderlejren, vandreturen, jagt, til sport osv.