Filtre

Nulstil denne gruppe

Mærker

Farve

Vælg køn

Jagttrøjer og hoodies til børn

Trøjer til jagt og fritid

Trøjer er nemme lige at tage over en t-shirt eller skjorte, derfor er de også altid et hit. I foråret og sommeren er der mange dage, hvor det faktisk er nok kun at have en striktrøje og vest på. Det er rigtig behageligt med en trøje for den giver kroppen mulighed for at ånde og komme af med varmen. Det er jo især en fordel når man snakker om aktive børn. Når man så kommer til efterår og vinteren skabes der et andet behov. Det er nu nødvendigt at børnene kan holde på varmen. Der er en god trøje med uld i under overtøjet en rigtig god løsning. Det giver en god isolerende effekt, men giver stadig børnekroppene plads til at ånde. 

Skal man køre længere ture i bilen, bliver det hurtigt for varmt med overtøj på, og der kommer trøjen igen ind i billedet. Striktrøjer er behagelig og giver lige den varme der skal til, uden det bliver for varmt. 

Aktive outdoor børn

Mange børn elsker at være aktive, og komme med ud i naturen og udforske alt omkring dem. Børnene tumler igennem alt terræn og det er lige meget om det regner, sner eller blæser. Det er bare et spørgsmål om den beklædning de får på er praktisk, så kan de trives i alt slags vejr. Der kommer trøjerne igen ind i billedet, for de er super gode at have på under fx. et godt regnsæt. De er også fantastiske at have under et godt jagtsæt, da jagtsættet hjælper børnene med at stå imod vind og vejr, hvor trøjen så hjælper med at temperere kroppen. Kroppen skal kunne holdes dejlig varm, men det er også vigtigt man kan komme af med kropsvarme for at den ikke bliver fugtig og klam. Det kan en trøje i gode kvaliteter hjælpe med. 

Viser 1-10 af 10 element(er)