LCP helper
Filtre

Nulstil denne gruppe

Mærker

Optænding

Optænding

Hos Jagt og Vildt tilbyder vi et bredt udvalg af produkter til effektiv og pålidelig optænding. Uanset om du skal tænde bål i skoven, tænde op i pejsen derhjemme, eller starte din gasbrænder, har vi de perfekte løsninger til dig. Vores sortiment inkluderer både traditionelle og innovative produkter, der gør det nemt at få gang i ilden under alle forhold. Herunder finder du beskrivelser af vores nøje udvalgte optændingsprodukter.

arrow_downward

 

Viser 1-9 af 9 element(er)

Muurikka - Optændingsblokke

Med Muurikka optændingsblokke bliver det aldrig et problem at tænde bål igen. Disse optændingskugler er fremstillet af økologisk dyrket fyrretræ og behandlet med parafinvoks, hvilket giver dem en brændetid på cirka ti minutter. De er perfekte til at tænde bål, pejs eller grill. Her på Jagt og Vildt anbefaler vi at tage nogle blokke med i en vandtæt beholder, så du altid er klar til at tænde bål, selv i regnvejr. Pakken indeholder 32 kugler.

Petromax - Fire Blow Pipe

Petromax Fire Blow Pipe er et fantastisk hjælpemiddel til at få gang i bålet uden at få røg i øjnene. Med dette pusterør kan du nemt og præcist puste på gløderne for at få mere ild i nyt brænde. Teleskopfuktionen gør, at du kan være i sikker afstand fra gløder og røg. Ret blot mundingen mod gløderne og pust for at øge ilden.

Mil-Tec - Ildstål 9,5 cm

Med Mil-Tec ildstål kan du starte et bål under næsten alle forhold. Ildstålet kommer med en smart skraber, så du ikke behøver at bruge din kniv. Ved at stryge skraberen på tændstålet, fremstillet i magnesium, opstår der en gnist, som du fanger i brændet, indtil der opstår en glød. Denne glød puster du på, indtil der opstår flammer.

Sparky Piezo - Gnisttænder til gas

Med Sparky Piezo gnisttænder er du fri for bekymringer om våde tændstikker. Gnisttænderen virker under alle forhold, så du altid kan få gang i din gasbrænder. Med 3-5 tryk får du let og nemt gang i brænderen, så du kan lave mad.

Mil-Tec - Vandtætte Tændstikker

Med en pakke Mil-Tec vandtætte tændstikker er du sikker på, at du altid kan tænde bål. Tændstikkerne er overtrukket med parafin, hvilket gør dem vandtætte og pålidelige under alle forhold. Pakken indeholder 4 æsker med hver 35 stk. tændstikker.