Ikonisk redskab til madlavning over ild
Det nok mest alsidige Kogegrej der findes. Er det en ovn, er det en gryde eller det en pande? Sandheden er, at den er alle tre. Der skal ikke meget brændsel til før du har en effektiv ovn, hvor du kan lave brød, gryderetter og desserter. Tager du låget af og vender det kan det bruges som stegepande. Skal du bage i din dutch oven stiller du en blot på nogle gløder og smider lidt gløder oven på låget og så har du en ovn. Gryden kan også hænge i et stativ hvor du kan justere højden og derved temperaturen.
Specifikationer
Støbejern
Vægt 10,4 kilo.
Kapacitet 6,1 liter
Historisk kogegrej
En dutch oven er oftest fremstillet i støbejern og har tykke sider og et tætsluttende låg. Historien går mindst 300 år tilbage og har været brugt i både Europa og USA.
Produktdetaljer
PMFT6
@CUSTOMER_NAME@
@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@