search

Rævekald - Nordik Predator Pre-tuned

219,00 DKK
Inkl. moms
219
Leveringstid 1-3 hverdage

Lagerstatus:  Leveringstid 1-3 hverdage Antal

Leveringstid 1-3 hverdage på lagervarer

Fragtfri over 499 kr

100 dages gratis ombytning og returret

Danskejet, dansk lager og dansk kundeservice

Det ultimative lokkekald til jagt på ræv

Nordic Preator Pre-tuned er et af de bedste lokkekald, du kan få til rævejagt. Det er udviklet af den velrenommerede jæger, Michael Tham. Formålet er at imitere lydene fra rævenes byttedyr, samt at opfylde alle de nordiske krav og regler der er for jagt på rovdyr. Kaldet er letanvendeligt, og udviklet således, at mundstykket ikke fryser til - selv ikke i hårde minusgrader. 

Kaldet kan udgive en vifte af lyde. Og det er testet og dokumenteret, at rævekaldet effektivt tiltrækker ræve i en radius på 2 kilometer. 

Kaldet er eminent - både for den garvede jæger, men i særdeleshed også for nybegynderen. For lokkekaldet er indstillet på forhånd. Så det eneste, du skal gøre, er at flytte en enkelt elastik for at vælge lyd, og derefter blæse i kaldet. 

Imitér en vifte af lyde med rævekaldet Nordic Predator Pre-tuned

Lokkekaldet er udarbejdet således, at du hurtig og let kan skifte imellem flere forskellige kaldelyde. Herunder vil vi gennemgå hvilke lyde, du kan imitere, og hvordan du gør.

Sådan laver du knirkelyde som en gnaver

Sæt O-ringen tænder eller læber yderst på membranen. Afgiv korte og komprimerede pust i lokkekaldet. Dermed imiterer du den lyd, musene laver, når de pusler rundt i skovbund eller terræn.

Sådan laver du kanin eller hare nødkald

Placer O-ringen imellem dine læber eller tænder i midten af mundstykket. Jo længere tilbage på membranen, du lukker tæt om lokkekaldet, des grovere bliver lyden. Variér imellem henholdsvis korte og lange lyde i ca. 15-25 sekunder. Vent herefter 3-4 minutter, og gentag processen. Fortsæt således, indtil en ræv opsnapper lokkekaldet, og bevæger sig hen til din placering. Åbn og luk eventuelt din hånd foran lokkekaldets åbning, mens du blæser, for at opnå en mere "levende" lyd. 

Sådan imiterer du et fugle nødskrig

Brug kaldet på samme måde, som du gør for kanin og hare nødskrig. Det eneste, du skal gøre anderledes, er, at placere O-ringen mellem dine tænder eller læber så langt inde over mundstykket, som det er muligt. 

OBS: Lokkekaldet producerer lyde, der kommer over 115 decibel. Så vi anbefaler, at du altid benytter et høreværn til jagt. 

Se lokkekaldet i aktion i videoen herunder: 

Produktdetaljer

2490101
Ny
  • Navn 100 dages returret
  • Beskrivelse

    Vi yder gratis ombytning på alle ordrer (pånær tunggods som våbenskabe samt farligt gods). Ønsker du dine penge refunderet, opkræves et gebyr på 45,- for returfragten. Dette gælder ikke ordrer til udland og Grønland, her er specielle regler og takster for ombytning og returnering. Varer skal altid returneres i ubrugt stand (du må selvfølgelig gerne prøve varen) og ubeskadiget, original emballage. Alle mærkater og manualer skal medfølge, og varens originale emballage må ikke anvendes som ydre emballage ved forsendelse. Overholdes ovenstående betingelser ikke, fører det til en værdiforringelse af varen, som vi er nødsaget til at modregne ved refundering. Du har 100 dages returret. Er denne frist overskredet, kan vi ikke tilbyde tilbagebetaling eller ombytning. Ved ombytning skal du altid bestille den ønskede vare på ny. Læs mere herom nedenfor.

  • Klik her for at få flere detaljer

@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Er dette nyttigt? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Skriv en kommentar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Svar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Svar