Traditionelt strygesål
Diamant stålet giver en skarp æg på dine knive. Strygestålet bruges til almindelig hverdags brug. Stryg din kniv 5-6 gange på hver side, så er du klar. Skal kniven have meget mere før, den føles skarp, trænger den nok til at få genoprettet skæret helt. Det vil sige den skal på en grov sten og have hele turen.
Ved at vedligeholde skæret løbende og inden brug, holder din kniv sig skarp i meget længere tid og du slipper for, at slibe kniven helt op fra bunden så tit.
Husk, at en skarp kniv er meget sikrere at bruge end en sløv. Med en sløv kniv skal du arbejde meget mere med kniven og presse hårdt for, at skære igennem råvaren. En skarp kniv glider lige igennem emnet og du skal ikke bruge kræfter på at skære igennem.
Håndtaget er støbt i gummi og er udstyret med en stor finger beskytter, dermed glider strygestålet ikke i hånden.
Se hvordan du bruger et strygestål længere nede på siden
Produktdetaljer
@CUSTOMER_NAME@
@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@