• Tilbud
Viper-Flex Styx Journey
search
 • Viper-Flex Styx Journey
 • Viper-Flex Styx Journey XL

Viper-Flex Styx Journey + XL

2.699,00 DKK
2.449,00 DKK Spar 250,00 DKK
Inkl. moms
2449
Leveringstid 1-3 hverdage

Lagerstatus:  Leveringstid 1-3 Hverdage Antal

Leveringstid 1-3 hverdage på lagervarer

Fragtfri over 499 kr

100 dages gratis ombytning og returret

Danskejet, dansk lager og dansk kundeservice

Den - måske - allerbedste rejseskydestok er blevet endnu bedre: Ny Viper-Flex Styx Journey + XL skydestok er opdateret April 2023

Viper-Flex redefinerede standarderne for rejseskydestokke, da de lancerede den første Viper-Flex Journey + XL. Skydestokken var produeret i aluminiums-/kulfiberrør, der gjorde den både let, stabil og stiv. den vejer kun 1,38 kg. Samtidig var den udarbejdet således, at den nemt kunne skilles ad til en størrelse, hvor den passede perfekt i en kuffert. 

Nu er de garvede, danske jægere og produktudviklere hos Viper-Flex tilbage med en ny og forbedret udgave af den populære rejseskydestok. Den er blevet opgraderet fra A-Z, og er på en lang række punkter bedre end sin populære forgænger. Dermed er Viper-Flex klar til - igen - at tage markedet med storm.

Dette er en særlig XL-variant til den høje jæger. Passer til jægere på op til cirka 205 cm højde. 

Se denne test af de nye Styx-skydestokke fra Viper-Flex hvor Claus, medstifter af Viper-Flex, medvirker:

Features:

 
 • Enhåndsbetjent
 • Er overtrukket med en gummibelægning som reducerer lyde og samtidig giver et bedre greb.
 • Kan anvendes af skytter, der skyder fra både højre og venstre skulder
 • Er udviklet med et smart transmissionssystem, der sikrer, at begge topstykker altid er i samme position ifht. benenes spredningsvinkel. Samtidig kan højden lynhurtigt justeres via smart indstillingssystem
 • Skydestokken har fået nye gummifødder, som er designet til at sikre greb i underlaget på både hårde, glatte flader, men også bløde underlag
 • Bredere anlæg, således at du kan dække et større areal uden at flytte på skydestokken
 • Gaflen, der tidligere kun havde til opgave at understøtte bagskæftet, er blevet åbnet og forsynet med fuld gummibelægning på anlægsfladerne. Dermed kan skydestokken benyttes som anlæg til riflen. For gaflen kan nu også understøtte forskæftet, så sidejusteringen foretages på samme måde, som når man benytter støtteben på riflen.
 • Låsetappen, der fastholder benene i sammenklappet tilstand, når skydestokken er foldet sammen, er blevet integreret i topstykket og udarbejdet i gummi. Dermed er Viper Flex Styx Journey XL blevet mere lydløs at betjene, så du ikke laver unødig støj på jagtreviret.
 • Kanten på bagerste anlæg er blevet gjort så bred, at det er gummiet, der lægger an på de forreste ben. Dermed reduceres eventuelle ’klaprelyde’, når man har skydestokken med på jagt.
 

Brug skydestokken både liggende, siddende, knælende og stående

En af Viper-Flex Styx Journey XL helt store styrker, er, at du kan skyde fra den både liggende, siddende, knælende og stående - helt uden ekstraudstyr (dog kan det anbefales, at du bruger Single Leg til skydestokken, hvis du vil maksimere stabiliteten. Single Leg giver dig muligehd for at omdanne skydestokken til 3-benet.).

Skydestokkens unikke design gør, at du får solid støtte til skudafgivelse, hvormed din præcision øges, og risikoen for anskydninger minimeres. 

Etbenet, firbenet og eventuelt fembenet skydestok i én

Viper-Flex Styx Journey XL er udarbejdet med en sindrig konstruktion, som gør, at du kan bruge den som både etbenet og firbenet skydestok. og at det er nemt og hurtigt at folde den ud, så den transformeres fra etbenet til firbenet skydestok. Dermed får du en alsidig og agil skydestok - hurtig at stille op som etbenet skydestok, hvis du pludselig spotter et stykke vildt, eller ultra præcis og støttende, hvis du stiller den op som firbenet skydestok. 

Vil du også have mulighed for at gøre din skydestok fembenet for maksimal stabilitet, kan du købe et ekstra ben som ekstraudstyr. Læs mere om single leg ekstraudstyr til Viper-Flex Styx Journey XL - klik her.

Viper Flex Styx Journey XL kan bruges til alle jagttyper

Skydestokkens unikke design, solide konstruktion og agile brugsfunktioner gør, at du kan bruge den til hvilken som helst jagttype. Brug den til Pürsch, anstandsjagt, trykjagt eller drivjagt - Viper-Flex Styx Journey XL er perfekt til alle typer jagt. Altså får du med Viper-Flex Styx Journey XL én skydestok, du kan bruge til alle dine jagtture. 

Viper-Flex Styx Journey XL er også populær iblandt ornitologer og outdoor-entusiaster, idet den kan benyttes som støtte for håndkikkert under jagten. 

Gratis ekstraudstør: Clip Grips

Med til Viper-Flex Styx Journey XL skydestokken medfølger smarte Clip Grips. Clip Grips er profilhåndtag, der dækker de frie huller, så vindstøj fjernes. Derudover isolerer håndtagene mod hurtige varme/kuldeændringer i metallet, og reducerer dermed metalliske lyde til et minimum.

Skydestok udviklet specielt til høje jægere

Det er ikke altid lige let at være høj jæger. Både våben, beklædning, jagtstole og ikke mindst skydestokke kan være svære at få i en passende højde, hvis du er væsentligt højere end gennemsnittet. Og særligt hvad angår skydestokke er udvalget specifikt tiltænkt høje jængere småt. 

Men det laver Viper-Flex om på med modellen Journey XL. Den er svaret på høje jægeres bønner, og dermed kan du nu langt om længe få en skydestok, der er udviklet specifikt til dig, der er høj jæger. 

Specifikationer for Viper-Flex® Styx Journey XL:

 • Længde adskilt: 65 cm
 • Nem og hurtig justering til ønsket højde
 • Fremstillet i sort eloxeret aluminium kombineret med kulfiberrør
 • Kan ligge i en almindelig kuffert
 • Clip Grips og opbevaringspose medfølger
 • Kan anvendes af jægere med en personhøjde på 1,20-2,05 m
 • Korteste længde i samlet tilstand: 130 cm
 • Vægt kun 1050 g

Produktdetaljer

VX0102021
Ny
 • Navn 100 dages returret
 • Beskrivelse

  Vi yder gratis ombytning på alle ordrer (pånær tunggods som våbenskabe samt farligt gods). Ønsker du dine penge refunderet, opkræves et gebyr på 45,- for returfragten. Dette gælder ikke ordrer til udland og Grønland, her er specielle regler og takster for ombytning og returnering. Varer skal altid returneres i ubrugt stand (du må selvfølgelig gerne prøve varen) og ubeskadiget, original emballage. Alle mærkater og manualer skal medfølge, og varens originale emballage må ikke anvendes som ydre emballage ved forsendelse. Overholdes ovenstående betingelser ikke, fører det til en værdiforringelse af varen, som vi er nødsaget til at modregne ved refundering. Du har 100 dages returret. Er denne frist overskredet, kan vi ikke tilbyde tilbagebetaling eller ombytning. Ved ombytning skal du altid bestille den ønskede vare på ny. Læs mere herom nedenfor.

 • Klik her for at få flere detaljer

@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Er dette nyttigt? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Skriv en kommentar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Svar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Svar