search

Lansky Bowsharp

199,00 DKK
Inkl. moms
199
Leveringstid 1-3 hverdage

Lagerstatus:  Leveringstid 1-3 hverdage Antal

Leveringstid 1-3 hverdage på lagervarer

Fragtfri over 499 kr

100 dages gratis ombytning og returret

Danskejet, dansk lager og dansk kundeservice

Det ultimate værktøj til buejægeren

Dette multifunktionelle værktøj til bue har én enkelt mission; at være det eneste værktøj, du som buejæger har brug for. For det kombinerer 5 forskellige værktøjer, som er essentielle for dig, der tager din buejagt seriøst. 

Den kommer i én letanvendelig og særdeles transportabel pakkeløsning. Så du slipper for at bøvle med forskellige slibesten, unbraconøgler og skruetrækkere. 

Læs mere nederst på siden

Hold dine broadheads skarpe med BowSharps slibesten

Værktøjet består først og fremmest af et skridsikkert gummihåndtag, som højner sikkerheden og forebygger uheld. På håndtaget er påmomenteret en række forskellige værktøjer.

Først og fremmest stærke slibesten i wolframcarbid. De er særdeles funktionelle, og kan benyttes til såvel broadheads og pilespidser som dine jagtknive. Selve slibestenen kan foldes ud fra håndtaget, og dermed maksimeres både præcision, sikkerhed og effektivitet under slibningen. 

Slibevinklerne er forudindstillede til 22.5º på hver slibesten for at opnå en 45º slibevinkel. 

Lansky Bowsharp holder på et væld af smarte egenskaber

Foruden slibesten og skruenøgle til broadheads, inkluderer Lansky BowSharp også et udfoldeligt sæt med 8 unbraconøgler, som størrelsesmæssigt spænder fra 5/64 til 7/32. Derudover har den også en stjerneskruetrækker såvel som en flad skruetrækker. Desuden er værktøjet udstyret med en decideret "skruenøgle" specielt udviklet til på- og afmontering af broadheads og pilespidser. 

Juster, vedligehold og skærpen dit bueudstyr på et splitsekund

Multifunktionelt, kompakt og let i vægt. Med Lansky Bowsharp har du alle de fornødne værktøjer lige ved hånden. På ethvert givent tidspunkt. Om det så er i felten, på træningsbanen eller derhjemme. Et must-have for den passionerede og praktisk orienterede buejæger.

Tjek også videoanmeldelsen herunder: 

Produktdetaljer

BSHARP
Ny
  • Navn 100 dages returret
  • Beskrivelse

    Vi yder gratis ombytning på alle ordrer (pånær tunggods som våbenskabe samt farligt gods). Ønsker du dine penge refunderet, opkræves et gebyr på 45,- for returfragten. Dette gælder ikke ordrer til udland og Grønland, her er specielle regler og takster for ombytning og returnering. Varer skal altid returneres i ubrugt stand (du må selvfølgelig gerne prøve varen) og ubeskadiget, original emballage. Alle mærkater og manualer skal medfølge, og varens originale emballage må ikke anvendes som ydre emballage ved forsendelse. Overholdes ovenstående betingelser ikke, fører det til en værdiforringelse af varen, som vi er nødsaget til at modregne ved refundering. Du har 100 dages returret. Er denne frist overskredet, kan vi ikke tilbyde tilbagebetaling eller ombytning. Ved ombytning skal du altid bestille den ønskede vare på ny. Læs mere herom nedenfor.

  • Klik her for at få flere detaljer

@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Er dette nyttigt? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Skriv en kommentar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Svar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Svar