Fodtøj

Dit fodtøj er et af de vigtigste elementer i dit personlige jagtudstyr. For jagtrevirer har typisk vidt forskellige forhold fra revir til revir, og derfor skal dit fodtøj kunne kapere vidt forskellige terræntyper og underlag. Samtidig skal det yde støtte til dine fødder og ankler under lange gåture samt holde dig tør, også under våde forhold. Alt i alt stilles der store krav til dit jagtfodtøj - krav, som samtlige modeller i sortimentet herunder indfrier til fulde. 

Jagtfodtøj til alle vejrforhold og klimaer

Her i udvalget kan du med aller største sandsynlighed finde et sæt fodtøj, som passer til lige præcis dine krav og behov. For udvalget varierer vidt og bredt i eksempelvis foring. Du kan både få et par støvler, som kun er foret meget let, og som dermed egner sig perfekt til de hede sommerdage. Men du kan også få et par tungt forede støvler, eksempelvis Dunlop Blizzard vinterstøvlen, som både holder dig tør og varm i selv den mest bidende kulde. Samtlige støvler i sortimentet er udviklet med direkte henblik på jagt, så du finder næppe et udvalg, der rammer mere plet andetsteds.

Varmesåler til jagtstøvler

I vinterperioden er varmesålerne et hit. De erstatter din oprindelige sål, og udsender varme - direkte til fodsålen. Og det er praktisk, for netop foden er som bekendt et af de første steder, du typisk vil begynde at fryse under kolde vejrforhold. Så vil du gå en vinter i møde uden kolde fødder på jagten - eller i hverdagen for den sags skyld - så er et par varmesåler fra Jagt & Vildt sandsynligvis en rentabel investering for dig!

Plejeprodukter og tilbehør til støvler til jagt

En jagtstøvle er typisk udarbejdet i læder. Og læder kræver som bekendt pleje. Så naturligvis fører vi en række af de allerbedste, mest velrennomerede plejeprodukter til jagtstøvler her på webshoppen. Eksempelvis læderfedt og læderolie, som øger dine støvlers levetid betydeligt, og i øvrigt forbedrer materialernes præstationsevne!