Liste over varer efter mærke Happyhot

Slut med at fryse på din jagt fremover

Er du træt af altid at fryse når du går på jagt? Det kan ødelægge en hel jagt, hvis man ikke kan holde varmen. Hos Jagt & Vildt finder ud et bredt udvalg af produkter fra Happyhot. Happyhotfeet startede tilbage i 2012 med deres fjernbetjenings indlægssåler, som du også finder her på siden. Varmesålerne var en stor succes, og er det stadig, hvilket resulterede i at Happyhotfeet udviklede flere produkter med varme i. I dag har de skabt et bredt sortiment af kvalitetstøj med varme i, som vi også forhandler her hos Jagt & Vildt.

Bredt udvalg af Happyhot hos Jagt & Vildt

Uanset om du skal på jagt, skiferie, fisketur eller anden udendørs aktivitet i de koldeste måneder, så kan du få stor glæde af beklædning med elvarme. Vi opdaterer hele tiden vores udvalg, så vi kan tilbyde de bedste og nyeste produkter til dig. Her på siden finder du både handsker med elvarme, lækre softshell og fleece vests, undertøj og meget mere.

Vi bestræber os altid efter at kunne tilbyde produkter i højeste kvalitet til de bedste priser. Hold derfor øje på vores side hvor vi løbende kører skarpe tilbud på vores Happyhot produkter samt mange andre produkter i vores sortiment. Hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge af jagttøj til din jagt, så står vi altid klar til at hjælpe dig! Gå endelig på opdagelse i vores spændende udvalg og kontakt os, hvis du har brug for hjælp eller rådgivning. 

Køb Happyhot undertøj hos Jagt & Vildt

Hos Jagt & Vildt finder du både lange underbukser og lange undertrøjer med elvarme i fra Happyhot. Både underbukser og undertrøje fra Happyhot er nemme at betjene og yderst behagelige og komfortable at have på. Ikke nok med at undertøj giver dig den rette varme, så er det lavet af gode og bløde materialer, som lander blødt på din krop. 

Du kan betjene undertøjet med 3 niveauer og nyde varme i helt op til 5½ time af gangen. Undertøjet er installeret med en tænd/sluk knap, som lyser rødt, blåt eller grønt - alt efter hvilket varme niveau du befinder dig på. Du kan nemt betjene knappen, som er fastsat på selve tøjet. 

Du kan vælge mellem 3 forskellige varme niveauer

Uanset om det er handsker, varmesåler, vest eller jakke du køber fra Happyhot, så kan du vælge mellem 3 forskellige varmeindstillinger: rødt, blåt og grønt lys. 

Rødt lys, som er det varmeste niveau (100%) med en temperatur på 55-65°C. Batteriet kan her holde i 3 timer. Blåt lys, som er det mellemste niveau (66%) med en temperatur på 45-55°C. Batteriet holder her i 4,5 timer. Grønt lys, som er det laveste niveau (33%) med en temperatur på 35-45°C. Batteriet kan her holde i op til 7 timer. 

Hvis du har brug for varme i længere tid end de timer, som tøjet i forvejen kan holde op til, så kan du i vores udvalg tilkøbe et batteri fra Happyhot. Hvis du køber et ekstra batteri, udover det medfølgende 4.000 mAh Li-polymer batteri, kan oplades 500 gange eller mere. 

Du er garanteret en god oplevelse med tøj fra Happyhot

Hvis du vil være sikker på at få en god udendørs oplevelse, så skal du investere i noget beklædning fra Happyhot. Det er ikke sikkert at du behøver, at klæde dig fra top til tå i tøj fra Happyhot, men du kan komme langt med blot en vest fra Happyhot. 

I vores udvalg finder du eksempelvis både vests i softshell og i fleece. Det er individuelt hvilke materialer man bedst kan lide. Alfa omega er, at du hurtigt kan forbedre din jagt, skitur eller fisketur med en varm vest, hvis du lige trænger til lidt ekstra varme. Alt beklædning fra Happyhot er derudover lavet i et lækkert og stilrent design med fokus på detaljen, så det passer til enhver påklædning. 

Vi står klar med kompetent rådgivning, hvis du har brug for hjælp

Hvis du er i tvivl om hvad du skal købe fra Happyhot eller har spørgsmål til vores øvrige produkter på vores webshop, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med god rådgivning, så du kan købe det rette til jagten eller udelivet.

Vi bestræber os altid efter at være så tilgængelige for vores kunder som overhovedet muligt. Vi besvarer derfor altid din henvendelsen indenfor 24 timer, hvis du skriver en mail til os på mail@jagtogvildt.dk. Du er også altid velkommen til at ringe til os på telefon +45 93 300 100. 

Der er 19 varer.

Viser 1-19 af 19 element(er)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password