Liste over varer efter mærke Pinewood

                                                       

                     

Pinewood jagttøj, friluftstøj og tilbehør

Pinewood blev grundlagt af Reiner i Sverige og har eksisteret som Brand siden 1996. Idag er Pinewood et internationalt mærke og henvender sig til alle, som elsker at være i naturen og få gode oplevelser der. Pinewood designer og fremstiller tøj og tilbehør til både børn og voksne, som elsker at tilbringe tid i naturen. Pinewood designer både jagttøj, friluftstøj og tilbehør i meget høj kvalitet.                                               

Pinewood til et aktiv friluftsliv

Pinewood fremstiller beklædning i virkelig høj kvalitet og derudover er det også jagttøj og friluftstøj med gode funktioner, fremragende pasforme og gennemtænkte designs. Pinewood bestræber at lave beklædning, som kan kan holde til at blive brugt og til meget fornuftige priser. Det er jagt- og friluftstøj, der har mange smarte funktioner og kan holde til man færdes i naturen, uanset vind og vejr. 

Bæredygtighed

Pinewood følger udviklingen og deres ambitioner om, at vælge bæredygtige materialer og alternativer når de udvikler nye lækre produkter. Brugen af genbrugsmaterialer øges, imprægneringer der er miljøvenlige og de kræver at alle deres materialeleverandører som minimum overholder EU´s kemikalielovgivning. Pinewood er medlem af Amfori. Pinewood mener det er vigigt at arbejde med bæredygtighed og vil fortsat lægge et stort arbejde i det.

Der er 123 varer.

Viser 1-123 af 123 element(er)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password