Liste over varer efter mærke Pulsar

Pulsar er startet af tre venner som i 1991 samle de første prøver i en kælder og nu her 30 år senere er Pulsar verdenskendt som toppen af poppen inden for termisk udstyr.

Pulsar producerer og distribuerer de fleste af deres produkter fra deres fabrikker i Europa. Det vil sige, at de udvikler, designer, fremstiller og pakker deres udstyr i Europa.

Pulsar er optisk udstyr til den professionelle og den almindelige bruger. Alle Firmware og software er udviklet inhouse og sikrer top funktionalitet og brugervenlighed. Blandt Pulsars tilfredse kunder er bl.a. fiksere, jægere, forskere, søens folk, sikkerheds industrien, regnings tjenester og outdoor entusiaster.

Den konstante udvikling og forbedring, som er nøglen til Pulsars vedvarende succes, sikrer at brugeren altid har det bedst mulige udstyr. Altså er brugeren i stand til at udvide sine sanser og øge chancen for succes selv under meget vanskelige forhold. I en verden hvor teknoliger fornys og ændrer sig konstant er det Pulsars vision aldrig at gå på kompromis med kvaliteten og brugervenligheden. Bruger du pulsars udstyr vil det aldrig holde dig tilbage og du vil kunne fokuserer på dit mål uden bekymringer.

Der er 8 varer.

Viser 1-8 af 8 element(er)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password