Liste over varer efter mærke Primos

Primos - amerikansk jagtudstyr i verdensklasse

Som jagtentusiast har du med stor sandsynlighed allerede hørt om Primos. For den amerikanske producent af jagtudstyr er ekstremt velrennomeret i jagtkredse over hele kloden, og fører et bredt sortiment af forskellige former for jagtudstyr. De er særligt kendte for deres Primos jagtskjul, skydestokke og jagtbeklædning. Men dette er blot nogle få af de mange typer jagtudstyr, de designer og producerer. 

Kendetegn ved Primos jagtudstyr

Når du står med et stykke jagtudstyr fra Primos i hånden, er du sjældent i tvivl om afsenderen. For de har en unik og særegen formular for udvikling af grej til jagt. Blandt andet kan du kende produkterne ved, at de, næsten uden undtagelser, altid er udarbejdet med i et kamuflerende design. Uanset om du ser på deres vildtkameraer, deres skydestokke eller noget helt tredje, vil jagtudstyret være prydet med et dekorativt - og kamuflerende - kamuflagemønster i bedste jagtstil. 

Derudover er Primos et af markedets absolutte high-end producenter af jagtudstyr. Så når du har med Primos jagtudstyr at gøre, kan du vide dig sikker på, at det er nogle sindrige designere, der står bag, og at grejet vil holde i mange sæsoner frem. 

Primos skydestok til jagt

Primos udvikler højkvalitets skydestokke som er ideelle til pürch eller drivjagt. Med det unikke design, er du sikret en produkt som tilpasser sig på jorden selv i et ujævnt terræn. En holder fra Primos kan enten bruges til dit våben eller dit medbragte kamera.

Med kun en hånd eller et træk, kan du justere din skydestok til din ønskede højde. Hvilket giver en stor fordel i situationer, hvor det er nødvendigt at reagerer hurtigt, for at få det bedst mulige udgangspunkt. Med mange års erfaring er Primos et sikker valg i dit køb af skydestokke.

Ydermere producere Primos også højkvalitets ”calls”, som man kan bruge for at lokke et vildt i mod sig. Her tilbyder virksomheden både et fysisk lokkekald og et elektronisk lokkekald, som begge fungerer helt perfekt. Dette kan vende en jagtsituation og gøre ens tur en del mere spændende. 

Der er 13 varer.

Viser 1-13 af 13 element(er)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password