Filtre

Nulstil denne gruppe

Kategorier

Mærker

Farve

Vælg køn

Børn

Jagttøj til børn

Når man har børn med på jagt, er der meget, der skal gå op i en højere enhed. Én af disse ting er jagtudstyret. Og herunder børnenes beklædning. Det er nemlig vigtigt, at barnet er iført tøj, der er slidstærkt, vandafvisende og åndbart. For som bekendt har børn det med at interessere sig meget lidt for den lige vej. Og når man går rundt i skoven eller på reviret, er der så meget der skal opdages og undersøges, at tøjet ikke skal være en hindring.

Det kan være en fantastisk oplevelse for både børn og voksne at gå på jagt sammen. Og for at alle skal komme i den rigtige stemning, kan det være en stor gave at barnet kan iføres jagttøj til børn. Dette jagttøj skal selvfølgelig være i børnestørrelse, og så skal det kunne holde til lidt af hvert. Her hos Jagt og Vildt har vi samlet et udvalg af noget af det bedste børnetøj til jagt på markedet. Alt sammen jagtudstyr i højeste kvalitet. Med dette tøj er du ét skridt tættere på en succesfuld jagttur med dine børn.

arrow_downward

 

Viser 1-50 af 78 element(er)

Hold stilen med camouflagetøj til børn

Her på siden har vi samlet et udvalg af jagttøj til børn i høj kvalitet. Her finder du camouflagetøj i form af t-shirts, samt camouflagekasketter til børn. Du finder også vores populære zip-off bukser i camouflage til de mindste. Disse bukser er uundværlige i samlingen af jagtudstyr til børn. De kan nemlig tilpasses, så de passer til sæsonen og temperaturen på reviret.

Alt dette udstyr fåes i forskellige camouflage-design - så der er lidt til enhver smag og jagtgarderobe.