Filtre

Nulstil denne gruppe

Kategorier

Mærker

Farve

Vælg køn

Beklædning med elvarme

Beklædning med elvarme

Du læste rigtigt. Du kan få jagttøj med elvarme. Det er ikke beklædning til huset eller elvarme under gulvbrædderne, men elvarme i dit tøj. Det fungerer ved, at du oplader et batteri og kontrollerer, hvornår og hvor intens varmen skal være på jagten. Selvfølgelig sælger vi den bedste kvalitet af beklædning med elvarme – din jagt bliver 10 gange bedre.

arrow_downward

 

Viser 1-37 af 37 element(er)

Underholdende og varm jagt

Hvad er en god jagt? En jagt fuld af spænding, hyggelige stunder med de andre jægere, et bytte og en frisk og varm krop. De tre første finder du ikke hjælp til under denne kategori – det hjælper vi dig med under andre kategorier her på jagtogvildt.dk I stedet skal det handle om at holde din krop varm og frisk. En kold jagt er ikke kun upraktisk, den er også dum for din sundhed. Jagten er uomtvisteligt ringe, hvis du kommer hjem med en slem forkølelse. Med beklædning med elvarme vil du kunne undgå dette og få en langt bedre jagt. Elvarmen kommer ved elektriske varmeelementer, der enten er fastsyet eller på lignende vis er integreret i selve tøjet. Det kan også være ved køb af elektriske varmeelementer, du kan bruge til forskellige jakker, veste osv. Sidstnævnte kan være smart, hvis du har en favorit eller en lykke-jagtjakke, hvis eneste ulykke er, at jakken ikke holder dig varm nok.

Ledningsfri beklædning med varme til outdoor-brug

Undertøj med varme, veste med elvarme eller varmesåler - som de er flest - vil være med elvarme elementer, som skal oplades i en stikkontakt. Du skal ikke bøvle med at skifte batterier, som desuden skulle have en noget omfattende størrelse. Derudover er tøjet fri for underlige ledninger, du ikke aner, hvad du skal gøre af. Batteriet oplades på samme måde som du oplader din telefon. Herefter vil du kunne bruge en lille fjernbetjening, som starter varmen i varmeelementerne, ligesom med varme i bilsædet. Beklædningen er ikke blot en udsøgt fornøjelse for jægeren, men kan selvfølgelig også bruges af svampesamleren, fuglekiggeren eller bare en, der fryser meget i vinterhalvåret.

Indstillingsmuligheder efter jægerens behov

Med til din beklædning med elvarme hører sig en fjernbetjening. På fjernbetjeningen indstiller du selv, hvor varmt du vil have det. Nogle elementer går helt op til 55 grader, hvad der dog sjældent bliver behov for. Med en batterilevetid, der gerne ligner noget i retningen af 7-8 timer på store og krævende elvarmeudstyr, får du mere glæde af den konstante, behagelig varme, end af små varmechok. Levetiden på batteriet varierer naturligvis også, alt efter hvordan du vælger at administrere varmen. Hvis du bruger varmen forholdsvis økonomisk, vil du have varme i kroppen selv til den meget lange jagt. Husk også på, at jo mere du bruger og regner med et varmeudstyr til at kunne opvarme din krop, jo mindre lader du krop kunne kontrollere sin varme. Brug beklædning med varme med omhu.

Undertøj med varme til helårsbrug

Skiundertøj er et absolut must til den kølige jagt. Sidder man bag et læhegn eller lignende i flere timer, bliver musklerne kolde. Når først kulden har bidt sigt fast i led, sener og muskler, er der ikke meget at gøre. Undertøj med varme, f.eks. HappyHot undertøj, er derfor ret genialt til jagten. Du kan trykke på en knap og få varme mere eller mindre direkte på kroppen. På en kold skitur kan undertøjet også være helt genialt, særligt i de kolde morgentimer på skiliften. Noget andet smart ved vores udvalg af beklædningsdele med elvarme er, at de selvfølgelig kan bruges hele året rundt. Du kan bare lade være med at bruge varmeelementerne. Selvom du ikke vil kunne afmontere dem, kan de slukkes og vil ikke være forstyrrende, når du bruger vesten, sålerne mm.

FAQ

Her har vi samlet nogle af de typiske spørgsmål i forbindelse med køb af beklædning med elvarme.

Hvordan fungerer beklædning med elvarme?

Beklædning med elvarme lyder bizart og underligt. Men faktisk er det meget lige ud af landevejen. I beklædningen er der monteret flere varmeelementer, som kan tændes og slukkes ved hjælp af f.eks. en fjernbetjening. Beklædningen har installeret et batteri et sted på sig og vil derfor kunne oplades.

Hvorfor ikke bare have flere lag i stedet for beklædning med elvarme?

Skepsissen er stor blandt kritikere af beklædning med elvarme. Jo, du skal selvfølgelig tage flere lag på. Der er dog en grænse for, hvor mange lag du faktisk kan have på og stadig bevæge dig frit og nemt på jagten. Desuden ligger der en besparelse ved ikke at skulle bruge et hav af forskellige trøjer, veste mm. for at kunne holde varmen. En jakke, vest eller undertøj med elvarme vil kunne give kroppen konstant og direkte varme, samtidig med at bevægeligheden holder sig på et højt niveau. Derfor er beklædning med elvarme så essentielt til jagten.