Filtre

Nulstil denne gruppe

Mærker

Vælg køn

Varmeundertøj

Undertøj med elvarme

Skal du ud i det fri hen over vinteren og er bange for at komme til at fryse, så frygt ikke. Med undertøj med elvarme sikrer du, at der bliver tilført den nødvendige varme til dig, uanset hvor koldt det måtte være i omgivelserne. Undertøj med varme giver dig muligheden for at gå tur med hunden, tage på jagt eller fisketur eller blot bevæge dig udendørs i de koldeste måneder, uden at komme til at fryse. Se vores udvalg af undertøj med elvarme og andet batteridrevet beklædning lige her.

arrow_downward

 

Viser 1-4 af 4 element(er)

Køb dit nye undertøj med elvarme hos Jagt&Vildt

Vi har et stort udvalg af beklædning med elvarme i vores sortiment. Det er nøje sammensat og udvalgt for at give dig muligheden for at købe de bedste produkter på markedet. Alt vores beklædning med elvarme er nemt at betjene og det gælder også vores udvalg af undertøj med varme. Vi sikrer dig en hurtig levering, så du ikke skal vente på dit nye undertøj med elvarme, og tilbyder 100 dages gratis ombytning på alle vores varer. Find de gode tilbud i dag og opnå gratis fragt ved køb for minimum 499 kroner. Nemmere bliver det ikke at få fat i dit nye tøj med elvarme. Mens du alligevel er her, så se også vores store udvalg af øvrig beklædning og tilbehør, hvor du finder alt til jagt og fritid i naturen.

Hvad er undertøj med elvarme?

Undertøj med elvarme er fuldstændig som enhver anden type undertøj både i udseende og form. Dog med den ene lille markante detalje, at undertøj med elvarme besidder tråde eller varme-zoner, der ved hjælp af elektricitet fra et lille batteri, kan producere den nødvendige varme til at holde dig fri fra kulde. Det lille batteri kan være af forskellig størrelse, alt efter dit behov for, hvor længe det skal kunne holde varmen kørende. Oftest vil det være muligt at indstille varmezonerne således, at du selv bestemmer, hvor meget varme der skal tilføres dit undertøj eller helt slukke den, hvis det alligevel skulle blive for varmt. Alt i alt har undertøj med elvarme det formål at gøre udendørsopholdet mere komfortabelt og varmt, uanset om der er tale om jagt, fiskeri eller anden form for udendørsliv, hvor det kunne være rart med lidt ekstra varme på kroppen.

Den helt store fordel ved undertøj med elvarme

Den helt store fordel ved undertøj med elvarme er, at du sikrer at kunne modstå frost og kulde fra omgivelserne. Du kan anvende undertøjet hele vinteren uden problemer. Undertøj med elvarme giver dig en høj komfort og stor bevægelsesfrihed, helt uden at du skal pakke dig ind i mange lag eller store jakker. Det er en fordel, hvis du skal foretage aktiviteter i det fri, der kræver, at du er i bevægelse.

HappyHot er førende indenfor undertøj med elvarme

HappyHot er det førende mærke indenfor beklædning med elvarme. Hos os finder du et større udvalg af undertøj med elvarme og anden beklædning fra HappyHot. Med Happy Hot undertøj er du sikker på høj kvalitet og komfort samtidig med god varme, der kan indstilles på forskellige niveauer. Temperaturen der kan tilføres ved HappyHot undertøj spænder fra 35-65 grader. Afhængigt af hvilket trin du indstiller varmen til, kan det medfølgende batteri holde fra 1-7 timer. Du kan også vælge ikke at tænde for varmen og anvende undertøjet præcis som hvis ikke der skulle være elvarme. Den store fordel ved beklædning fra HappyHot er, at du til en fornuftig pris kan tilkøbe ekstra batterier. Så skulle du stå i en situation, hvor det er koldt udenfor, er der ingen hindring for at kunne holde varmen hele dagen med et par ekstra batterier i lommen, der i forvejen fylder minimalt.

FAQ

Kan man købe et ekstra batteri til undertøj med elvarme fra HappyHot? Det er muligt at købe et ekstra batteri til HappyHot undertøj. Du kan købe batteriet i forskellige størrelser, alt efter dit behov og temperaturen. Med et ekstra batteri kan du altid skifte det påsiddende batteri ud, hvis det skulle være nødvendigt, så du forbliver varm.

Hvad koster en undertrøje med elvarme?

En undertrøje med elvarme varierer i pris, afhængigt at kvalitet og eventuelle ekstra funktionalitet. Prisen for en undertrøje med elvarme starter fra omkring 600 kroner og op.

Kan batteriet til undertøj med elvarme genoplades?

De fleste batterier, der sidder på undertøj med elvarme kan oplades med et USB-stik. Hvis der er tale om de traditionelle batterier, kan du med fordel erstatte disse med genopladelige batterier, så du både skåner pengepungen og miljøet.

Kan undertøj med elvarme vaskes i vaskemaskinen?

Undertøj med elvarme kan vaskes i vaskemaskinen på et skåneprogram, så længe du husker at fjerne batteriet, inden du putter det i maskinen.