Jagtknive

Vi har et stort udvalg af jagtknive, i rigtig god kvalitet. En god jagtkniv er et vigtigt redskab for en jæger, Her skal man ikke gå på krompromis med kvaliteten og designet da dette hurtigt vil blive et irritationsmoment til en ellers god oplevelse. Det er vigtigt, at man finder en jagtkniv med den rigtige størrelse, kvalitet og egenskaber. Der er eks. mange som er utrolig glad for, bugåbner funtkion eller en foldekniv som kan være i lommen.  

Hos Jagt & Vildt går vi meget op i, at der skal være balance i de jagtknive, vi indkøber til sortimentet. Der skal være lige dele kvalitet og funktionalitet for, at vi vil have det i vores sortiment. Derfor er samtlige knive, du finder i udvalget her på siden, nøje udvalgt efter hvilke materialer, de er lavet af, hvilke producenter, der ståg bag dem samt hvilke funktioner, de kan byde på. 

Jagtknive med bugåbner 

En af de funktioner, der er allermest populære hvad angår jagtknive, er en integreret bugåbner. Bugåbneren bruger du, som navnet antyder, til at sprætte buen på vildtet op. Den er designet specifikt til formålet, og gør det typisk langt lettere og mere ukompliceret at få åbnet bugen på vildtet, end en almindelig jagtkniv gør. Så hvis du godt kan lide, at dit jagtudstyr all-round praktisk, kan vi på det kraftigste anbefale dig at få en jagtkniv med indbygget bugåbner. 

Jagtknive i alle størrelser

Hos Jagt & Vildt ved vi, at der er enormt stor forskel på, hvilken størrelse forskellige jægere foretrækker deres jagtknive. Derfor har vi udvalgt jagtknive i et væld af forskellige størrelser til vores sortiment af jagtudstyr. 

Her på siden finder du altså både lommeknive, der passer perfekt til både jagt og outdoor. 

Men du finder også både mellemstore og helt store jagtknive, der er handy at have ved hånden, når du skal bruge udstyret til et mere krævende stykke arbejde.