• Tilbud
search
 • Vortex Optics Diamondback II - 8x32

Vortex Diamondback HD - 10x42

2.399,00 DKK
2.195,00 DKK Spar 204,00 DKK
Inkl. moms
2195

Lagerstatus:  Fjernlager - Leveringstid 2-3 hverdage Antal

Leveringstid 1-3 hverdage på lagervarer

Fragtfri over 499 kr

100 dages gratis ombytning og returret

Danskejet, dansk lager og dansk kundeservice

Kompakt kikkert med stor ydeevne. Eminent til jagt og outdoor! Ny model 2019

Vortex Diamondback 10x42 HD er spækket med fede funktioner og egenskaber. Både hvad angår hus og optik. Og kikkerten leverer langt over sin klasse på begge disse kategorier! 

Der er her tale om en kikkert, som vil tilfredsstille selv den mest kræsne jæger - samtidig med at den er tilgængelig til en fornuftig pris. 

En 42mm håndkikkert kan med rette betegnes som en universalkikkert. Den tilbyder nemlig et helt perfekt og harmonisk forhold mellem vægt, størrelse og ydeevne. Den er med andre ord eminent til  jagt eller ture i naturen, hvor vægten på dit udstyr spiller en rolle, men hvor du stadig har brug for gode lysegenskaber i skumringen. 

Med sin 10x forstørrelse giver denne kikkert et lidt mindre synsfelt end 8x28 modellen, dermed er denne model et godt valg hvis man gerne vil studere mindre detaljer på f.eks fugle eller andre dyr.

Læs mere om håndkikkertens tekniske specifikationer nederst på siden

  

Få en GlassPak taske med i købet - uden ekstraomkostninger! 

Som noget helt særligt har Vortex Optics valgt at forkæle sine kunder. Og du kan godt glæde dig. Vortex Optics har nemlig fremstillet den eminente GlassPak taske. Med GlassPak kan du på en let og praktisk måde holde styr på dine kikkerter og tilbehør. Tasken er kompakt, og har hurtig adgang til sit udstyr. Tasken er udstyret med en elastisk kikkertrem, der sørger for at holde tasken tæt ind til kroppen, så den ikke går i vejen under jagten, og så den altid er klar til brug. 

Livslang VIP-garanti

Vortex Optics yder livslang garanti på samtlige deres produkter. Garantiordningen træder i kraft ved defekter uanset årsagen til produktets defekt. Du behøver ingen garantibeviser, kvitteringer eller lignende - hvis der står "Vortex Optics" på produktet, reparerer de det gratis - for livet. 

Hør mere om den exceptionelle VIP-Garanti i videoen herunder:

Optik i særklasse

For det første er samtlige linser fuldt multicoated. Dermed øges lystransmission samtidig med, at flares og skygger reduceres. Derudover er optikken belagt med fasekorrigerende Bak4 prismer, som sikrer et knivskarpt og kontrastfyldt billede. Og som noget eksklusivt er linserne tilmed tilført dielektrisk højreekterende belægning som øger lystransmission til tæt på svimlende 99%! 

Ergonomisk, let og slidstærkt kikkerthus

Hvad huset angår, er det belagt med en kraftig gummiarmering. Derudover er det vandtæt og dugfrit takket være dets Argon gas og O-rings forseglinger. Netop brugen af Argon gas er særligt sindrig, idet gassen ikke går i kemisk forbindelse med hverken luft eller vand. Dermed forlænges levetiden indvendige komponenter betydeligt. Desuden bidrager Argon gassen til, at kikkerten bibeholder sin præstationsevne ved ekstreme temperaturændringer. En uvurderlig funktion ved vinterjagt og jagtrejser til kolde egne!

Huset er udstyret med twist-up øjestykker med ekstra lang øjeafstand. Dermed kan kikkerten benyttes uanset, om du bærer briller eller ej. 

Ekstraudstyr følger med

Med til kikkerten følger taske, beskyttelsesdæksler og praktisk bærerem. Dermed har du alt, hvad du skal bruge, for at komme i gang med at bruge kikkerten i det fri, lige fra du modtager kikkerten! 

Specifikationer

 • Optik: HD optisk system med fasekorrigerede Bak4 prismer
 • Forstørrelse 10x
 • Frontlinse diameter: 42mm
 • Coating: Fuld multilagsbelægning på alle linseflader (FMC)
 • ArmorTek-belægning: Beskytter de udvendige glasflader mod regn, støv og ridser 
 • Stødsikker gummiarmering og letvægts kikkerthus i magnesium legering 
 • Twist-up øjenstykker med klikstop (perfekt til brillebærere!) 
 • Vandtæt/dugfri konstruktion med Argon gas
 • Gevind til standard stativadapter
 • Livslang VIP garanti


Håndkikkerten fås i en bred vifte af varianter

Vortex Optics Diamondback HD jagtkikkert fås i en lang række forskellige varianter med forskellige optikker og mindre variationer ifht. huset. Dermed kan du stensikkert finde en kikkert i serien, som passer perfekt til lige præcis dit behov. 

Se det øvrige udvalg af Vortex Optics håndkikkerter - klik her!

Produktdetaljer

60816
Ny
 • Navn 100 dages returret
 • Beskrivelse

  Vi yder gratis ombytning på alle ordrer (pånær tunggods som våbenskabe samt farligt gods). Ønsker du dine penge refunderet, opkræves et gebyr på 45,- for returfragten. Dette gælder ikke ordrer til udland og Grønland, her er specielle regler og takster for ombytning og returnering. Varer skal altid returneres i ubrugt stand (du må selvfølgelig gerne prøve varen) og ubeskadiget, original emballage. Alle mærkater og manualer skal medfølge, og varens originale emballage må ikke anvendes som ydre emballage ved forsendelse. Overholdes ovenstående betingelser ikke, fører det til en værdiforringelse af varen, som vi er nødsaget til at modregne ved refundering. Du har 100 dages returret. Er denne frist overskredet, kan vi ikke tilbyde tilbagebetaling eller ombytning. Ved ombytning skal du altid bestille den ønskede vare på ny. Læs mere herom nedenfor.

 • Klik her for at få flere detaljer

@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Er dette nyttigt? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Skriv en kommentar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Svar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Svar