Liste over varer efter mærke Vortex Optics

Få mest for pengene: Vortex Optics håndkikkerter til jagt giver dig professionelle præstationer til budgetvenlige priser

Hvem siger, at en præstationsdygtig jagtkikkert behøver koste en bondegård? I hvert fald ikke produktudviklerne hos Vortex Optics! For Vortex' filosofi er at levere kikkerter, der ydelsesmæssigt sigter mod skyerne, men til priser, hvor alle kan være med. Helt konkret har kikkerterne specifikationer, der i vid udstrækning minder om de allermest velrennomerede og velkendte spillere på markedet for håndkikkerter til jagt - men vel at mærke koster Vortex' kikkerter kun en femtedel af prisen. Så hvis du er på udkig efter en solid kikkert til dit arsenal af jagtudstyr, som kan alt det, en jagtkikkert skal kunne, men uden at sprænge dit budget, er du kommet til det rette sted! 

Vortex Optics' brede produktlinje lader dig vælge den helt rigtige jagtkikkert for dig

Ingeniøerne hos Vortex Optics ved, hvor vigtigt det er, at din håndkikkert til jagt passer præcis til dig, din jagtstil og dine behov. Derfor har de udviklet en bred pallette af modeller, så du kan vælge lige præcis den variant, der passer til dig. 

Er du på udkig efter en stabil håndkikkert til jagt, som du kan bruge selv i tilspidsede situationer, hvor pulsen pumper derudad, og det skal gå stærkt? Så bør du skele til modellerne i den lavere ende af forstørrelsesskalaen - ideelt set imellem 8x og 10x forstørrelse. 

Er du i højere grad på udkig efter en god jagtkikkert til de lange distancer, som eventuelt også kan bruges som fuglekikkert? Så bør du i højere grad skele til modellerne i den større ende af forstørrelsesskalaen, og vælge en model med eksempelvis 12x eller 15x forstørrelse. 

Multicoating og BAK4-prismer sikrer en knivskarp billedkvalitet for samtlige modeller

Samtlige modeller i det udvalg af håndkikkerter til jagt fra Vortex Optics, vi har samlet her hos Jagt & Vildt, er multicoatede og belagt med BAK4-prismer. Nu tænker du sikkert: "Det lyder fancy. Men hvad betyder det?"

Sort på hvidt betyder termerne, at optikken i kikkerterne fra Vortex Optics leverer en knivskarp og højopløselig billedkvalitet. Den avancerede optik betyder nemlig, at lystransmission bliver maksimeret, at farvegengivelsen bliver kontrastfuld og farverig, samt at billedet bliver randskarpt - altså skarpt ikke blot i midten af billedet, men også ude i hjørner og sider. 

Alt i alt kan du altså vide dig sikker på, at din Vortex Optics kikkert leverer en højteknologisk og moderne billedoplevelse! 

Vortex Optics - Håndkikkerter der er bygget til at holde på jagtreviret!

Én ting er linser og billedkvalitet. Et andet, vigtigt parameter, når vi taler om håndkikkerter til jagt, er holdbarheden. For vi jægere udsætter vores udstyr for et større pres, end eksempelvis den gennemsnitlige ornitolog. Og det kræver en ekstra slidstærkhed fra vores udstyr. 

Dette har Vortex Optics, der er specialiseret i produktion af jagtudstyr, taget højde for med deres serie af håndkikkerter. Kikkerthusene er derfor nitrogenfyldte og dermed vand- og dugtætte. Desuden er husene udarbejdet i gummi af høj kvalitet, som både giver kikkerthusene en støddæmpende effekt, men som også øger din komfort og grebsikkerhed om håndkikkerten. 

Håndkikkerter fra Vortex Optics - et sikkert valg! 

Det udvalg af håndkikkerter, du finder her i sortimentet, har vidt forskellige specifikationer og karakteristika. Men de har dog alle samme høje kvalitet som fællesnævner. Og dermed kan du aldrig gå helt galt i byen med en håndkikkert fra Vortex Optics. 

God vind i din jagt efter din nye håndkikkert - og har du tekniske spørgsmål eller mangler du vejledning til valg af kikkert i det hele taget, så tøv ikke med at kontakte os - vores kontaktinformationer finder du på forsiden.  

Der er 61 varer.

Viser 1-61 af 61 element(er)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password